Damjanović: Pritisak je na Vojvodini

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Mar.2012, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Damjanović: Pritisak je na Vojvodini

Kapiten Borca iz Čačka Jovan Damjanović rekao je pred meč polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine da protivnik mora više da razmišlja u utakmici jer je favorit.
Igraćemo bez pritiska jer mi nemamo šta da izgubimo, ovo nam je prvo polufinale u istoriji i najveći uspeh kluba. Oni moraju više da razmišljaju, kako će i šta će pošto su favoriti. Tražimo svoju šansu, pokušaćemo da postignemo gol, ali je bitno i da ga ne primimo jer gol u gostima duplo vredi>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << rekao je Damjanović.
On je istakao njegova ekipa želi da ostvari rezultat koji bi im dati šansu da posle revanš meča mogu da prođu u finale.
Želimo da odigramo dobro i da ostvarimo rezultat koji će nam dati neku šansu u revanšu. Ne pretimo nikome, ali smo ih pobeđivali i u Čačku i u Novom Sadu. Ne bežimo od toga da pokušamo da uđemo u finale – kazao je kapiten Borca.
Damjanović je dodao da je atmosfera u ekipi korektna, ali da su on i njegovi saigrači zabrinuti zbog loših rezultata u prvenstvu.
Vezni fudbaler Borca Jovan Radivojević rekao je da ga ne interesuje što je Vojvodina favorit u utakmici.
Vojvodina je favorit, ali se uopšte ne opterećujemo oko toga, mi imamo svoje šanse. Daćemo sve od sebe da ih iznenadimo i pokazaćemo da vredimo. Mi razmišljamo samo o svojoj igri, želimo da odigramo što bolje – rekao je Radivojević.
Borac dočekuje Vojvodinu u prvom meču polufinala Kupa Srbije u sredu u 14.00 u Čačku. Revanš se igra 11. aprila u Novom Sadu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Damjanović: Neka Vojvodina razmišlja o nama

Izvor: Sportal.rs, 20.Mar.2012

Kapiten fudbalera Borca iz Čačka Jovan Damjanović rekao je pred meč polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine da protivnik mora više da razmišlja u utakmici jer je favorit.

Nastavak na Sportal.rs...

Veći pritisak na Vojvodini

Izvor: NaDlanu.com, 20.Mar.2012

ČAČAK, 20. marta 2012. (Beta) - Kapiten fudbalera Borca iz Čačka Jovan Damjanović rekao je u utorak pred meč polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine da protivnik mora više da razmišlja u utakmici jer je favorit... ČAČAK, 20. marta 2012. (Beta) - Kapiten fudbalera Borca iz Čačka Jovan Damjanović...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.