Damir Stroil iz Sarajeva pobednik je Strongmen Evro kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2021, 09:24

Damir Stroil iz Sarajeva pobednik je "Strongmen Evro kupa"

Damir Stroil iz Sarajeva pobednik je "Strongmen Evro kupa", koji je po 19. put održan u Novim Kozarcima nadomak Kikinde. Drugo mesto pripalo je Jožefu Tomaševskom iz Poljske, dok je treće mesto osvojio njegov sunarodnik Maciel Krzikula. Robert Teparceani iz Rumunije bio je četvrti, a peto i šesto mesto zauzeli su domaćin Dragan Bogojević i Renato Repić.

Zbog epidemije i povreda, zvučnija imena ovog takmičenja otkazala su učešće. Ipak, šestorica snagatora odmerili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su sposobnosti kroz šest disciplina, poput vučenja kamiona od 10 tona, nošenja kofera i tereta u vidu četiri devojke.

"Moja strongmen karijera počela je baš u Novim Kozarcima 2014. godine, kada je bila jaka konkurencija. Tada sam zauzeo treće mesto i to je bila moja odskočna daska u karijeri. Drago mi je da se ove godine okupilo više ljudi nego prethodne i da sve liči na period pre korone". naglasio je pobednik Damir Stroil.

Iako je bilo mnogo problema prilikom organizacije, najviše zbog rigoroznih protivepidemijskih mera, domaćin je zadovoljan što je takmičenje održano:

"Uz podršku lokalne samouprave i sponzora, uspeli smo da organizujemo pravi spektakl. Nadamo se da ćemo 2022. godine izaći iz ove situacije i da ćemo jubilarno 20. takmičenje u najvećem svetlu", istakao je Dragan Bogojević iz Bodi-bilding kluba "Sloboda" iz Novih Kozaraca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.