Dame donose medalje, osvojena prva dva odličja za Srbiju na Univerzijadi

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dame donose medalje, osvojena prva dva odličja za Srbiju na Univerzijadi

Srbija je došla do prve dve medalje na Univerzijadi u Gvangžuu, zahvaljujući dobrim rezultatima u streljaštvu.

Ivana Maksimović je do bronze došla vazdušnom puškom na deset metara zahvaljujući rezultatu od 184,3 kruga u pojedinačnoj konkurenciji, što je bilo slabije od Iranke Najmeh Kedmati i Čehinje Gabrijele Vognarove.

Kao deo tima, sa Katarinom Biserčić i Draganom Todorović osvojila je srebro i zauzela postolje ispod Kine, a iznad Irana.

Južna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Koreja i Rusija trenutno imaju najviše medalja, po 14, dok je Srbija na 12. poziciji na listi najuspešnijih.

Moje srebrne devojke upotpunile dan! ❤️ @DraganaTodorov1 @biserrr #Universiade2015 pic.twitter.com/gfZi2Ch9J3

This is how happy wife looks like! Broze medal at R40 for me at the #Universiade2015 #Korea #happiness#shooting pic.twitter.com/zhRrvpO4vZ

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.