Dalje nećeš moći (video)

Izvor: MVP.rs, 22.Maj.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalje nećeš moći (video)

Bizmak Bijombo je grubim faulom zaustavio LeBrona Džejmsa.

Prethodne noći Toronto Reptorsi su bili bolji od Klivlend Kavalirsa, a jedan od junaka pobede bio je Bizmak Bijombo, Snažni centar Reptorsa je utakmicu završio sa sedam poena, četiri blokade i čak 26 skokova, od čega je osam bilo u fazi napada.

Centar Reptorsa je u potpunosti zaključao reket svoje ekipe, što se može videti i po učinku Kevina Lava (3p, 1/9 FG) i Tristana Tompsona >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << (0p, 0/1FG), a pred kraj utakmice je grubim faulom pokazao LeBronu Džejmsu da u "Er Kanada Centru" nema lakih poena.

Bijombo je od strane sudija kažnjen namernom ličnom greškom, ali se čini da prekršaj ipak nije bio toliko grub. Reptorsi su na kraju utakmice slavili sa 99:84, a rezultat u finalnoj seriji Istočne konferencije je sada 2-1 u korist Kavalirsa.

Naredni meč dveju ekipa na programu je u noći između ponedeljka i utorka od dva sata i 30 minuta posle ponoći.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.