Dalgliš predlaže Fergusona za selektora Engleske

Izvor: Blic, 10.Feb.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalgliš predlaže Fergusona za selektora Engleske

Uoči velikog derbija između Liverpula i Mančester junajteda (subota 13:45), trener “crvenih” Keni Dalgliš predložio je svog supranika za upražnjeno mesto selektora reprezentacije Engleske.

Dalgliš je zagrejao atmosferu pred duel na Old Trafordu rečima da je Ferguson najbolje rešenje za kormilara "Gordog Albiona".

"Postoji rekorder u Premijer ligi od njenog osnivanja i da sam ja u poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da biram, gledao bih samo u njegovom pravcu, jer je jednostavno najbolji. Ako nije dostupan, tek bih onda tražio dalje. Ostaje pitanje da li se traži engleski trener ili onaj koji je najbolji u svom poslu", poručio je Dalgliš.

Ipak, na pitanje da li misli na kolega sa klupe Junajteda, Dalgliš je uz osmeh odgovrio:

"Nikada to nisam rekao", ali je jasno na koga je aludirao u svojoj izjavi.

Povezane vesti: Dalgliš: Naši navijači su najveći ambasadori Liverpula, oni nam donose pobede Ferguson zadovoljan kaznom za Suareza Ferguson: Mečevi sa Liverpulom su vrhunac sezone u Engleskoj Ferguson: Oven zaslužuje da igra za Englesku Dalgliš: Kapelo greši, Kerol nema problema sa kondicijom

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.