Dalasu ne pomaže Lukinih 33 poena VIDEO

Izvor: B92, 26.Feb.2024, 09:26

Dalasu ne pomaže Lukinih 33 poena VIDEO

Nisu 33 poena Luke Dončića pomogle Dalasu da izbegne poraz na utakmici protiv ekipe Indijane Pejsersa.

U dvorani Gejnbridž Fildhaus domaći su slavili rezultatom 133:111.

Kao što smo rekli dobru utakmicu je odigrao Luka Dončić koji je sa 33 poena bio najefikasniji u svom timu. Uz to Slovenac je imao i po šest skokova i asistencija,

Odmah iza po učinku na terenu je biio Kajri Irving sa 29 poena i šest skokova, dok su kod Dalasa dvocifreni učinak još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imali Grin (14p) i Hardavej (11p).

Majls Tarner imao je isti učinak kao Luka Dončić na drugoj stranim, tako je američki centar utakmicu završio sa 33 poena uz osam skokova, dabl-dabl učinak je imao Tajriz Halibarton koji je imao 17 poena i deset skokova, a Nembarnd je kao i Šepard imao 15 poena.

Dalas je tako prekinuo niz od sedam pobeda u nizu, dok je Indijana došla do trećeg trijumfa u nizu.

Košarkaši Oklahome siti tandera slavili su protiv Hjuston Roketsa rezultatom 123:110.

Šej Gildžus- Aleksander je ponovo bio najefikasniji u svom timu sa 36 poena, Čet Holmgren je ubacio 29, dok se Vilijam zaustavio na 22 poena.

Kod Hjustona Smit je dominirao sa dabl-dabl učibnakom od 20 poena i 17 skokova, isti broj poena je imao i Vanvlit , dok je Alperen Šengun utakmicu završio sa 19 poena i 12 skokova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.