Dalas je neosvojiva tvrđava VIDEO

Izvor: B92, 01.Dec.2023, 12:40

Dalas je neosvojiva "tvrđava" VIDEO

Dalas Kaubojsi zabeležili su 14. uzastopnu pobedu na svom "AT&T" stadionu.

Kaubojsi su na otvaranju novog NFL vikenda savladali Sijetl Sihokse 41:35.

Teksašani su teško izvojevali deveti trijumf u sezoni, preokrenuvši osam poena zaostatka u poslednjoj četvrtini.

Ključni tačdaun donela je kombinacija Daka Preskota i Džejka Fergusona od 12 jardi na četiri i po minuta pre kraja, nakon čega je Preskot kompletirao i "pretvaranje" od dva poena sa Brendinom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kuksom.

Preskot je meč završio sa tri tačdauna i 299 bačenih jardi, od čega 116 za Sidija Lamba (šesti meč sa 100+ jardi) koji je uhvatio jedan tačdaun.

Kvorterbek Dalasa je u poslednjih šest utakmica bacio 20 tačdauna uz samo dva intersepšna pa je postao legitiman kandidat za MVP-ja sezone.

Sjajno napadačko veče Kabojsa zaokružio je Toni Polard istrčavši 68 jardi i takođe tačdaun.

S druge strane, i Džino Smit je bacio tri tačdauna, sva tri za Di-Keja Metkalfa, uključujući prvi na meču od 73 jarde.

Metkalf je meč završio sa 134 od 344 bačene jarde svog kovrterbeka. Smit je i istrčao jedan tačdaun, kao i Zek Čarbonet.

Tek peti put u istoriji NFL nijedan tim tokom utakmice nije ispucavao loptu zbog neuspešnog napada, ali je odbrana Kaubojsa zaustavila sva tri četvrta pokušaja Sihoksa u poslednja tri napada na meču.

Kaubojse narednog vikenda očekuje revanš sa divizijskim rivalom Filadelfija Iglsima u borbi za prvo mesto na Istoku NFC. U prvom susretu Iglsi su slavili 28:23.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.