Dajte, ljudi, dovedite valjanog trenera, dotakli smo dno i grcamo u mulju

Izvor: B92, 15.Jan.2020, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dajte, ljudi, dovedite valjanog trenera, dotakli smo dno i grcamo u mulju"

Najbolji igrač rukomentne Lige šampiona za prethodnu godinu Petar Nenadić govorio je za Sportski žurnal o stanju u srpskom rukometu.

Srpska reprezNenadić je naveo da je 2018. godine rekao da "nema više snage da učestvuje u akcijama reprezentacije".entacija je doživela debakl na Evropskom prvenstvu i prvu fazu takmičenja je okončala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa tri poraza.

"Svega sam se nagledao i svašta sam doživeo. Atmosfera je uvek bila dobra, ali mi nismo, osim Ljubomira Vranješa i Seada Hasanefendića, imali stabilnog i pravog trenera. U godinama sam kada mogu mnogo, imam i volju i želju, ali dajte ljudi dovedite valjanog trenera i da svi počnemo zajedno nešto da radimo. Ovako više ništa ne ide", rekao je Nenadić.

Naveo je i da ga zanima da li će i ova godina da prođe bez promena ili će neko preuzeti odgovornost za propast srpskog rukometa.

"Nema više smisla, svi vozovi su odavno prošli, nemamo više ništa, dotakli smo dno i sada grcamo u mulju. Neka svi preuzmu odgovornost i neka odu, to je jedino rešenje, pa da krenemo sve ispočetka", zaključio je Nenadić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.