Daglas Kosta za minimalac, Juve prati Napoli

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daglas Kosta za minimalac, Juve prati Napoli

Važna pobeda Stare dame.

Fudbaleri Juventusa pobedili su na svom stadionu ekipu Đenove rezultatom 1:0 (1:0) u poslednjem meču 21. kola Serije A.

Već u 16. minutu Mario Mandžukić je sa levog boka ubacio loptu na prvu, a Daglas Kosta je spretno prosledio u prvi ugao za 1:0.

Taj gol omogućio je Juventusu da igra opuštenije i da ne juri, šansi nije bilo pa se pa poluvreme otišlo rezultatom 1:0.

Gosti su u drugom poluvremenu krenuli na sve ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ništa, trener Baljardini je uveo Galabinova, potom našeg Darka Lazovića i Lapadulu, ali je Maks Alegri zatvorio sve prilaze ulaskom Sturara, Asamoe i Barzaljija.

Juventus je čuvao prednost, imao loptu u svojim nogama, još nekoliko dobrih šuteva, ukupno 15 na ovom meču, ali promene rezultata nije bilo.

Juventus je tako zadržao korak za vodećim Napolijem, ostao je na bod iza lidera, ali je i pobegao Interu na čak 10 bodova, pa je od sada jasno da će se i ove godine voditi trka udvoje.

Đenova je i pored poraza ostala na pet bodova iznad zone ispadanja, pa je jasno da će morati da da gas kako bi ostala u eliti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Gužva" na vrhu: Juve prati Napoli

Izvor: B92, 22.Jan.2018

Fudbaleri Juventusa savladali su Đenou na svom terenu u poslednjoj utakmici 21. kola Serije A – 1:0 (1:0)...Jedini gol na meču postigao je Daglaš Kosta u 16. minutu. Mandžukić je poslao odličnu loptu u šesnaestercu Brazilcu, koji je potom lako savladao golmana gostiju...Srpski fudbaler i bivši...

Nastavak na B92...

Serija A - Napoli i Juve za titulu, tri tima za dva mesta u LŠ! (PREGLED)

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2018, 12:11

Derbi bez pobednika, vodeći tandem se provukao, Milan konsoliduje formu, ali kasno. Na dnu, zlatni bodovi za Krotone u Veroni. Lacio po notama Sergeja, najefikasniji tim Serije A...Prvenstvo je nastavljeno, ako je i bilo neke dileme, sada je gotovo nema, Napoli i Juve vodiće bitku za titulu...Oba tima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.