Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2020, 16:16

Da vidimo šta je Osijek sakrio od Rijeke

Branilac trofeja dočekuje belo-plave u polufinalu kupa

Hrvatski fudbal vratio se mečevima polufinala Kupa, a prvi od dva učesnika finala već je poznat. Biće to Lokomotiva iz Zagreba koja je u subotu posle preokreta slavila nad Slavenom iz Belupa, te će večeras, kada se sastaju branilac trofeja Rijeka i Osijek (20.15), moći da skautira potencijalnog rivala.

Koliko Osiječane očekuje težak zadatak na Rujevici govori podatak da je na putu do polufinala, Rijeka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na svom stadionu izbacila Dinamo, a u prvenstvu je kao domaćin dobila i Hajduk kao i večerašnjeg protivnika.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Trener gostiju Ivica Kulešević ne krije da je ovo meč sezone za njegovu ekipu koja bi osvajanjem drugog trofeja Kupa u istoriji stigla do kvalifikacija za Evropu, mada je to ostvarivo i kroz prvenstvo, s obzirom da im četvrtoplasirani Hajduk beži svega tri boda. Ono što bi hrvatski stručnjak voleo da izbegne jesu penali, a ukoliko je verovati tradiciji, to bi vrlo lako moglo da se desi, jer večerašnji rivali nikad nisu odigrali nerešeno u Kupu. Oba tima trijumfovala su po četiri puta.

Pred povratak sa duge pauze, timovi su se meč polufinala pripremali prijateljskim utakmicama. Rijeka je bila ubedljiva protiv Istre i Zaprešića, dok je Osijek poražen od Dinama rezultatom 1:2.

Zanimljivo je da belo-plavi za taj meč nisu želeli prisustvo novinara i kamera, upravo kako ne bi otkrivali taktiku za megdan sa Rijekom.

Da vidimo onda šta su to sakrili…

HRVATSKA – POLUFINALE KUPA

Subota

Slaven Belupo – Lokomotiva Zagreb 1:3 (1:0)

/Goda 6 – Cokaj 68, Tolić 80, Uzuni 90+5)

Nedelja

20.15: (2,15) Rijeka (3,10) Osijek (3,40)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.