Da se naježiš, kakva poruka Ibre našem Siniši!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2020, 10:12

Da se naježiš, kakva poruka Ibre našem Siniši!

Iako je bio ljut posle sinoćnjeg poraza, Siniša Mihajlović dobio poruku koju će pamtiti.

Na terenu nije bilo milosti, bivši klub je smrvio Mihinu Bolonju, Milan je slavio sa 5:1, a srpski trener je rekao igračima da treba da se stide.

"Da vam glas nisam čuo, sramota je, osramotili smo navijače. Zato ćutite i pognite glavu", grmeo je Srbin. Meč nije važan za Bolonju koja će šampionat završiti u sredini tabele, a da bi se borila za Evropu potrebna su pojačanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odnosno nova ulaganja vlasnika Saputa.

Ipak, jedan detalj posle meča je bio specijalan, zagrljaj Mihajlovića i Ibrahimovića, Šveđanin je veliki prijatelj našeg trenera, iako nije došao da igra u Bolonju, a Mihajlovič je bio pomoćni trener Manćiniju kada je Ibrahimović bio u Interu.

Na Instagramu Ibre osvanula je slika zagrljaja i poruka prijatelju.



"Samo ljubav",
napisao je Zlatan Ibrahimović.

View this post on Instagram

All Love #SinišaMihajlović

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on Jul 18, 2020 at 2:54pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.