Da sam niži, ne bih znao da vozim

Izvor: B92, 04.Jan.2015, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da sam niži, ne bih znao da vozim"

Svojom pojavom i visinom od 208 centimetara podseća na košarkaša ili odbojkaša.

Međutim, kada sedne u svoj automobil, to niko to primećuje, već samo njegovu brzinu i sjajan stil vožnje. Takođe, sam priznaje da nije dvometraš, ne bi znao da vozi.

Dušan Borković je posle Srbije i Evrope, zaludeo i svet, a iako nije imao sreće na pojedinim trenucima tokom prošle sezone, to nije omelo mnoge da shvate da mu je mesto među svetskom elitom.

U novogodišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << intervjuu za B92, Borković je pričao o svojoj visini, debitantskoj sezoni u Svetskom šampionatu turing automobila i planovima u 2015. godini...

Prvi problemi zbog visine došli su u kartingu, zato što nije znao kako da smesti noge na tako malom prostoru. Međutim, i sada, sa 30 godina, voli da okrene koji krug.

U kartingu je sve bilo odlično dok nisam napunio 15 godina, tada sam već bio poprilično visok. Stalno sam bio u modricama jer nisam imao mesta za noge. Mogu i sada da vozim karting, ali ne na profesionalnom nivou, ne bih mogao da izdržim trke“.

Kompletan intervju Jelene Trajković sa Dušanom Borkovićem pročitajte u našoj rubrici "INTERVJUI".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.