Da sam Hames Rodriges, rekao bih Zidanu da jede go**a

Izvor: B92, 19.Jun.2020, 07:54

"Da sam Hames Rodriges, rekao bih Zidanu da jede go**a"

Hames Rodriges ponovo nije dobio poverenje Zinedina Zidana u timu Real Madrida.

U prvoj utakmici posle duge pauze zbog pandemije koronavirusa, protiv Eibara je Kolumbijac ceo meč presedeo na klupi.

Zbog toga se oglasio njegov sunarodnik i bivši napadač Parme i Njukasla Faustino Asprilja, koji je izneo zanimljivo viđenje Rodrigezove situacije u "kraljevskom klubu".

"Hames nije neodgovoran. Trenira svakog dana kao i svi ostali igrači. Treneri govore da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su svi igrači isti kako bi im dali motivaciju, ali uvek postoje tri ili četiri igrača koja jedina ulaze u igru", rekao je Asprilja za "Blu Radio Colombija".

Smatra da je Rodriges bolji od mnogo igrača Reala koji dobijaju više prilika da igraju.

"Nemojte mi reći da je najbolji strelac Svetskog prvenstva ispod Marijana? Potrebno je malo poštovanja", istakao je Asprilja i na kraju jasno poručio šta bi uradio da je na mestu Rodrigezs:

"Hames je strpljiv, ali ja bih rekao Zidanu da jede go**a".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.