Da li želite da nastavite školovanje u Americi?

Izvor: MVP.rs, 02.Jun.2017, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li želite da nastavite školovanje u Americi?

Agencija PFS može da Vam pomogne.

Odlazak u Sjedinjene Američke Države na studije, putem sportskih stipendija, je sve češća pojava na osim prostorima, a u poslednje vreme raste i broj onih koji preko okeana odlaze već tokom srednjoškolskog uzrasta. Jedna od najuspešnijih agencija koje nude pomoć onima koji se odluče na ovakav korak je "Pro Futuro Sport" (PFS).

"PFS je elitna skautska organizacija, koja sarađuje sa hiljadama obrazovnih institucija širom >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Amerike. Saradnja sa školama i trenerima se zasniva na našoj osposobljenosti da na pravi način procenimo sportski kvalitet klijenta, provedemo ga kroz čitav proces priprema (Sat, Toefl, NCAA/NAIA Eligibility Center...) i preporučimo ga ciljnoj grupi škola koje će odgovarati njegovom / njenom sportskom i akademskom kvalitetu. Na taj način treneri od nas dobijaju preko potrebnu pomoć u prevazilaženju barijera koje nastaju prilikom priprema (Sat, Toefl, NCAA/NAIA Eligibility Center...), te dobijaju prave informacije vezane za akademski i sportski kvalitet sportiste. To im omogućava da bez sumnje donesu svoju odluku i ponude stipendiju kandidatu koji im se najviše dopada.

Duga tradicija i veliki broj klijenata iz svih delova sveta koji svake godine uspešno prolaze kroz naš program čine nas najuspešnijom organizacijom ovog tipa u jugoistočnoj Evropi i jednom od nekoliko najvećih i najuspešnijih na čitavom Starom kontinentu. Rastući broj klijenata i saradnika, saradnja sa mnogobrojnim sportskim institucijama, savezima i poznatim ličnostima, mnogobrojna priznanja i zahvalnice od strane američkih obrazovnih institucija, kao i svakodnevne pohvale i preporuke od strane Klijenata oslikavaju renome i vrhunski kvalitet.

Ukoliko želite da budete deo američkih srednjih škola i univerziteta, a bavite se bilo kojim sportom, PFS je prava opcija za Vas", rekao je za naš sajt Nemanja Nikolić iz PFS-a.

Zainteresovani mogu da sa jave na broj telefona 064/1821-477 ili putem elektronske pošte na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

(foto: Pro Futuro Sport)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.