Da li su u Partizanu zadovoljni bodom? Prvi utisci Đukića, Vulićevića i Stojkovića

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su u Partizanu zadovoljni bodom? Prvi utisci Đukića, Vulićevića i Stojkovića

Partizan je pokazao da mođe da igra na evropskom nivou, ostaje da to bude u kontinuitetu svih 90 minuta.

U prvoj izjavi posle utakmice, šef stručnog štaba Partizana Miroslav Đukić naglasio je da je njegov tim mnogo bolje odigrao u drugom poluvremenu.

''Uvek je dobro odneti bod sa strane, veoma sam zadovoljan drugim poluvremenom, bio je mnogo bolji stav, u prvom smo bili nekako uplašeni, nedovoljno agresivni. Ali, u drugom smo dominirali, imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šanse, bili mnogo bliži pobedi. U globalu sam zadovoljan.

U drugom smo pritiskali, nismo im dali da igraju, nametnuli smo dobar intenzitet, dobar, evropski ritam, ekipa je odigrala odlično i veoma sam zadovoljan''
, izjavio je Đukić.

Kapiten Miroslav Vulićević smatra da je rezultat realan.

''Kada se sve sabere, mislim da je podela bodova realan rezultat. Imali su i domaćini svoje šanse, imali smo i mi, ali ovo je Evropa, vidi se svaki kiks. Bod je veliki na strani'', izjavio je Vulićević.

Golman Vladimir Stojković je večeras primio prvi gol od povratka u Partizan, ali je ponovo ostavio izvanredan utisak.

''Došli smo kod jedne ekipe koja igra napadački fudbal, imali smo i mi svojih šansi. Mislim da Grobari nisu džabe došli, imali su šta da vide. Bod je vrlo bitan kada igrate na strani, protiv ekipe kakva je Jang bojs, koja zna da igra napadački.

Dešavaju se pojedine situacije, Suki je imao dbar centaršut, imali smo konfuziju zbog prekida, ali desi se, tu smo da se pomažemo, nije on to namerno hteo.

Ja uvek pozitivno gledam na stvari. Kako se utakmica odvija, tako i gledam na situaciju i tako pravimo analizu. Mi uvek idemo na pobedu, ali bod je bitan jer smo igrali u gostima protiv jake ekipe'',
izjavio je Stojković.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐUKIĆ ZADOVOLJAN BODOM U BERNU: Evropski ritam Partizana u drugom poluvremenu

Izvor: Kurir, 14.Sep.2017

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je zadovoljan bodom na gostovanju protiv Jang Bojsa na početku takmičenja u Ligi Evropa, ali i igrom svoje ekipe u drugom poluvremenu večerašnje utakmice.

Nastavak na Kurir...

Djukić zadovoljan bodom i igrom u drugom poluvremenu

Izvor: Beta, 14.Sep.2017

Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je da je zadovoljan bodom na gostovanju protiv Jang Bojsa na početku takmičenja u Ligi Evropa, ali i igrom svoje ekipe u drugom poluvremenu večerašnje utakmice."Uvek je dobro odneti bod sa gostovanja. Veoma sam zadovoljan drugim poluvremenom, imali...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.