Da li ste videli gluplji tačdaun ikada? (VIDEO)

Izvor: S media, 19.Jan.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste videli gluplji tačdaun ikada? (VIDEO)

Proteklog vikenda dobili smo finaliste po konferencijama NFL lige. Međutim, da su Pitsburg Stilersi izgubili od Baltimora, imali bi za čim da žale.

Šta voli Rafa na zadnjem sedištu auta (VIDEO)

Zanimljivo: Skola oduzima loptu glavom! (VIDEO)

Loptu bacio kao bombu i pogodio (VIDEO)

Del Potro kao Srećko Šojić (VIDEO)

Praktično su i bili na ivici poraza posle očajnog prvog poluvremena i lošeg starta u drugom. Međutim, tada su >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Rejvensi počeli da greše, a više živaca u uzbudljivoj završnici imali su "čelični".

Ipak, meč je obeležio i jedan od najglupljih tačdauna u plej-ofu najkvalitetnije lige američkog fudbala. Neko će reći i najlakši, ali mi bi se zadržali na prvom terminu, jer se većina momaka u tamnim dresovima ponela prilično naivno...

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.