Da li sastavi za derbi nikad nisu bili providniji?

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li sastavi za derbi nikad nisu bili providniji?

Dejan stanković i Savo Milošević praktično znaju startnih 11 za sutrašnji derbi.

Ko će sutra od starta izaći na teren stadiona "Rajko Mitić"?

Gotovo da je izvesno, i kod jednog i kod drugog tima. Skoro da nema dilema u oba sastava, Dejan stanković je čak istakao da nema nikakvu dilemu i da zna startnih 11 za sutrašnji meč.

Da krenemo od domaćina. Borjan ima zacementirano mesto, a u odbrani stamena četvorka takođe, dakle - Gobeljić, Milunović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Degenek i Rodić. Niko od njih nema bitnijih problema sa povredama i očekujemo ovakav sastav sutra što se odbrane tiče.

Na sredini terena je definitivno Petrović, a možda i najveće pitanje jeste ko će mu praviti društvo, ali izvesno je da će to biti Dušan Jovančić. U ofanzivnom delu to će biti Ben, Nikolić i Gavrić, a u napadu Ričmond Boaći koji se u potpunosti oporavio.

Partizan takođe nema mnogo dilema. Stojković će biti na golu, desno Miletić, levo Urošević, a štoperi će biti Strahinja Pavlović i Bojan Ostojić. Dobro se pokazao Vitas do sada, ali je derbi došao prerano da bi zamenio Ostojića koji se vraća na teren.

Zdjelar takođe ima zacementirano mesto u crno-belom dresu na poziciji zadnjeg veznog, a društvo bi trebalo da mu pravi Natho koji će u ovom slučaju igrati malo povučenije. Marković će biti desno nakon odlaska Tošića, a Asano levo, dok je suma iza napadača, u ovom slučaju Sadika. Bojan Matić je odigrao odlično do sada, ali je rano za startnu postavu pored Sadika kojeg crno-beli čekaju da proradi ovog proleća.

U Partizanu nam je jedino pod znakom pitanja Marković, mogao bi Savo da iznenadi i da pošalje nekog drugog od starta, recimo mladog Stevanovića.

Dakle, sastavi će 90% biti sledeći:

Borjan,



Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić,



Jovančić, Petrović,



Ben, Nikolić, Gavrić,

Boaći













Sadik

Asano, Suma, Marković,

Natho, Zdjelar,

Urošević, Pavlović, Ostojić, Miletić,



Stojković.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.