Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2021, 00:34

Da li je sada kraj? Kuman neće biti na klupi protiv Levantea

Holanđanin dobio crveni karton na kraju utakmicu sa Kadizom

Ako uprava Barselone nije bila sigurna da li da Ronaldu Kumanu pruži šansu da vodi tim i za vikend protiv Levantea, tu im je muku prekratio sudija utakmice u Kadizu Karlos Grande.

U poslednjim sekundama meča glavni arbitar je pokazao crveni karton nervoznom Kumanu zbog protesta i time ga „skinuo“ s klupe za utakmicu narednog kola, koju će Barselona igrati na svom terenu protiv Levantea.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
To bi ujedno moglo i da pogura odluku čelnika kluba da uruče otkaz Kumanu, pod čijom dirigentskom palicom Barselona izgleda očajno. Bez obzira što u timu nema više Lionela Mesija, najvažnijeg igrača u poslednjih 15 godina kluba sa Nou Kampa, Katalonci ipak nemaju toliko loš sastav koji ne može da savlada Granadu ili Kadiz.

Možda bi Holanđanin i ranije dobio šut kartu kad Barsa ne bi morala da mu finansijski kompenzuje ugovor koji ima do kraja sezone. Ali, sada će Đoan Laporta i njegovi saradnici morati da prelome: da li da žrtvuju desetak miliona evra ili da im sezona na terenu ode u potpunu propast.

Posle crvenog kartona u Kadizu, rukovodstvo je dobilo koji dan fore da smisli šta će sa Kumanom. Ali, vrlo lako bi moglo da se desi da je put u svlačionicu koji je sudija Grande pokazao Holanđaninu ujedno i završna „reč“ trenera Barselone na toj poziciji.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.