Da li je ovo kraj?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo kraj?

U minhenskom restoranu Huiras, koji vodi Igor Divjak, utakmicu je gledalo pedesetak naših navijača. Posle radosti zbog gola Mitrovića, u nastavku strahovanje za konačan ishod, nerviranje zbog lošeg suđenja i nedovoljne borbenosti naših fudbalera.

Kad je Srbija primila i drugi gol, razočaranje je dostiglo vrhunac i neki su odmah izašli iz restorana. Među posetiocima je bilo i devojaka. Dragana i Rozi su na kraju razvile srpsku trobojku i slikale se s njom pokušavajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da šire optimizam među ostalim razočaranim navijačima.

- Malo smo razočarani, ali na kraju sve će biti dobro. Imamo još jednu šansu protiv Brazila i mislim da će Srbija pobediti sa 2:1 - kaže Dragana.

I Božo koji je bio s njima nije mnogo razočaran.

- Važno da smo navijali za Srbiju. Sudija je upropastio sve - kaže Božo a Igor, u čijem lokalu se gledao meč, krivi najviše sudiju koji je otvoreno bio protiv reprezentacije Srbije.

- Nama je svirao i tamo gde nije bilo prekršaja, a grube faulove nad našim igračima je tolerisao. Trebalo je da svira penal na Mitroviću - smatra Igor.

- Mora mnogo bolje da se igra. Razočaran sam onim što su pokazali naši fudbaleri. Trebalo je da igraju napadački, ali smo u duel igri svaki put gubili loptu. Bio je čisti penal na Mitroviću pred golom Švajcarske. Ni protiv Brazila ne očekujem trijumf, a to znači da Srbija neće proći u drugi krug.Slično razmišlja i Stevo Radišić:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.