Da li je ovaj čovek snalažljiv ili je dao jedan od najsramnijih golova veka? (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2018, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovaj čovek snalažljiv ili je dao jedan od najsramnijih golova veka? (video)

Mnogo puta su se fudbaleri osramotili, svet ga je napao, čovek nije načisto, šta da misli...

Gospodin koga vidite zove se tako obično Habib Habibu, dete je PSŽ, poreklom iz Centralnoafričke republike, igrao je u Belgiji, Rumuniji, Lidsu, Renu, u Turkoj, Kataru, sada je u Izraelu.

Iskusan napadač, ima 31 godinu, jednom je nastupio za domovinu svojih predaka, a postao je juče poznat celom svetu.

Naime, on je napravio potez koji se prepričava, tražio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da se zaustavi igra, da bi se pomoglo povređenom saigraču, ali onda je primetio da lopta stiže u peterac. Zaboravio je na druga, ćušnuo je u gol, i onda se vratio po pomoć.

Neko će reći da je napadać Makabi Petah Tikve snalažljiv, neko drugi da je sramotan, pa pogledajte i odlučite sami...

Habibou the perfect mate:

he helps his injured friend and then scores a goal 😂😂😂 @MaccabiNetanya1  #funny #goal #Netanya  #MaccabiNetanya #MaccabiPetah Maccabi Netanya v Maccabi Petah Tikva pic.twitter.com/1sGJOIbPeN

— Eric (@_1_4_1_3_2_) 11. новембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.