Da li je moguće, Mladenović vodila 6:1, 5:1 i 40:0 i - izgubila!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2020, 11:19

Da li je moguće, Mladenović vodila 6:1, 5:1 i 40:0 i - izgubila!

Neverovatno...

Francuska teniserka srpskog porekla, Kristina Mladenović, na neverovatan način eliminisana je u 2. kolu US Openu u Njujorku.

Mladenović je protiv 20. godišnje Ruskinje Varvare Gračeve dobila prvi set sa 6:1, u drugom je vodila 5:1 u gemovima i imala 40:0 na svoj servis, ali - tu je stala.

Nije iskoristila nijednu od četiri meč lopte, a potom je prosto "nestala" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na terenu. Prvo je drugi set izgubila u taj brejku, osvojivši samo dva poena, da bi potom odlučujući treći set izgubila sa nulom - 6:0.

Od poslednjih 11 gemova, Mladenović je dobila samo jedan.
Pogledaj vesti o: US Open,   Nju Jork

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neverovatan poraz Kristine Mladenović

Izvor: RTS, 03.Sep.2020

Francuska teniserka srpskog porekla, Kristina Mladenović, na neverovatan način eliminisana je u drugom kolu Ju-Es openu u Njujorku. . Mladenović je protiv 20-godišnje Ruskinje Varvare Gračeve dobila prvi set sa 6:1, u drugom je vodila 5:1 u gemovima i imala 40:0 na svoj...

Nastavak na RTS...

ODVRATNO JE NA ŠTA NAS PRISILJAVAJU! Kristina Mladenović posle NEVEROVATNO izgubljenog meča: Potpuno sam skrhana!

Izvor: Kurir, 04.Sep.2020, 10:42

Francuska teniserka srpskog porekla, Kristina Mladenović, na neverovatan način eliminisana je u 2. kolu US Openu u Njujorku.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.