Da li je Riđi nindža preterao: Smeju nam se, sad smo kao Liverpul nekada...

Izvor: Sportske.net, 17.Okt.2018, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je "Riđi nindža" preterao: "Smeju nam se, sad smo kao Liverpul nekada..."

Pol Skols pobrojao sve probleme koje Mančester Junajted ima u ovom trenutku.

Pol Skols ne štedi Murinja, ni svoj bivši klub. Njegove reči se neće svideti navijačima, tim pre što u njima ima dosta istine.

"Riđi Nindža" jedan od najboljih fudbalera u istoriji Junajteda kaže da u ovakvom rasulu ni Mesi ne bi mogao da učini ništa.

On je Junajted opisao u nekoliko konstatacija.

- Mi smo postali novi Liverpul, dok im se najveći rival, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i klub iz grada Siti, smeju.

- Aleksis Sančez je toliko sebičan da ne može da igra u Junajtedu, ali ne mogu ni da ga prodaju jer su mu sipali milione u džep kako bi ga kupili ispred Sitija.

- Murinjov tim nema nikakvu šansu da osvoji titulu u Engleskoj, Lukaku u napadu nema kvalitet za "Đavole".

- Pogba je nezainteresovan čim pokaže klasu na nekom meču, on se isključi, nije ga briga.

- Skols se boji da će Junajted izgubiti najbolje igrače poput Marsijala i Rašforda, praktično budućnost kluba zbog načina na koji ih menadžer tretira.

- On je insinuirao da neki igrači miniraju trenera-

- Ni Murinjo nije isti, od pobednika se pretvorio u ogorčenog čoveka koji se samo žali i ne može da izvuče najbolje od igrača.

Skols se ne slaže da je tim loš, istina zaostaje za rivalima, ali ne mnogo, međutim igrači nemaju definisane pozicije u timu, ništa ne štima, Murinjo nema rešenje.

"Problem je u organizaciji ekipe, tačno da bi možda još dva top igrača nedostajala, ali to je sakrivanje od pravog problema. Mi smo danas Liverpul iz prošlosti", dodao je Skols u izjavi za ESPN.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Skols i Kantona o užasnom Mančester Junajtedu: Smeju sam se Siti i Liverpul, postali smo kao oni…

Izvor: MozzartSport.com, 17.Okt.2018

Vremena su se promenila, sada Mančester Junajted gleda u leđa najvećim rivalima Liveprulu i Mančester Sitiju. Za vreme Aleksa Fergsuona je to bilo skoro nedopustivo. Junajted je igrao bolji fudbal i pobeđivao. Ali od odlaska Fergusona, Junajted nikako da se sastavi… Klupske legende Pol Skols i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.