Da li je Liverpul oštećen u derbiju? VIDEO

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 20:18

Da li je Liverpul oštećen u derbiju? VIDEO

Fudbaleri Liverpula i Sitija remizirali su u derbiju 28. kola Premijer lige (1:1), a sjajan meč je na kraju ostao u senci sporne odluke Majkla Olivera.

Engleski arbitar je odlučio da ne dosudi drugi penal za domaćina, nakon neopreznog starta Žeremija Dokua nad Aleksisom Mekalisterom.

Belgijanac je u nadoknadi, posle kornera Liverpula, otvorenim đonom udario Argentinca u grudi u sopstvenom šesnaestercu, ali jedanaesterac nije dodeljen "redsima".

Nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ni burnih protesta, što jeste čudno za utakmicu koja bi potencijalno mogla da potencijalno odluči prvaka Engleske. Ali, oči ne lažu, a usporeni snimak pokazuje da je Liverpul pre oštećen nego što nije.

Jirgen Klop, trener Liverpula, je bio uveren da je njegov tim oštećen. "Čist penal za sve ljubitelje fudbala na ovoj planeti. Iz svih pozicija na terenu, to je faul i žuti karton", rekao je Klop.

Spornu situaciju iz samog finiša meča na "Enfildu" pogledajte u prilogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako ovo nije penal? Ceo Liverpul je pobesneo na sudiju, ovo je bilo bolno i za gledanje /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 10.Mar.2024

Fudbaleri Liverpula i Mančester sitija remizirali su na "Enfildu" rezultatom 1:1, u derbi meču 28. kola engleske Premijer lige, koji su obeležili sjajni potezi, ali i sporne sudijske odluke.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.