Da li je Kastan Maksimovićeva izlazna karta? Mihajlović dobio veliko pojačanje!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Kastan Maksimovićeva izlazna karta? Mihajlović dobio veliko pojačanje!

Šta će sada biti sa srpskim štoperom?

Posle velike magle koja je obavila sve transfer priče u slučaju Nikole Maksimovića, čini se da bi uskoro moglo da usledi - razvedravanje. 

Jer, Siniša Mihajlović je u Torino doveo izuzetno pojačanje koje će dodatno ojačati štopersku liniju, a u pitanju je Leandro Kastan. Mada je već bilo najava da bi Kastan posle pozajmice Sampdoriji mogao da dođe u Torino, jutros je protutnjala informacija da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se brazolski štoper već pojavio u trening centru novog kluba i da je već odradio i prvi trening.

A onda je nedugo zatim stigla i potvrda - Leandro Kastan je novi igrač Torina, u koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu.

Ali, šta to znači za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, koji je „pobegao“ u Srbiju u znak protesta jer mu klub ne dozvoljava da okrene novi list u karijeri. Nije tajna da je Mihajlović jako ljut na povremenog reprezentativca Srbije, a možda je dolazak Kastana Maksimovićeva izlazna karta iz redova Bikova.

Odlazak u Napoli je gotovo nemoguć zbog odnosa dva kluba, a sada su u prvom planu Čelsi, ali i još neki engleski klubovi.

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.