Da li je Inter sa ovim pojačanjem završio prelazni rok?

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Inter sa ovim pojačanjem završio prelazni rok?

Inter će verovatno biti glavni kandidat da pripreti Juventusu u borbi za Skudeto.

Doveli su dosta novih igrača, zadržali su ključne fudbalere, izborili su u poslednjem kolu igranje u Ligi šampiona, i definitivno su se postarali da njihov tim bude znatno jači nego prošle sezone. Imaju mnogo širi roster igrača, što je i logično jer će igrati sada na više frontova, jednostavno, Inter ima najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prelazni rok, uz Juventus naravno.

Zakazani su medicinski pregledi, a navijači jedva čekaju da stigne mladi napadač. Keita Balde će u narednih 24 sata obaviti medicinske preglede i potpisati za "Neroazure".

Ovaj dvadesettrogodišnji napadač će se vratiti u Italiju nakon samo jedne sezone u francuskom Monaku. Keita će večeras stići u Milan, a ovo je potvrdio i francuski Monako. Mladi napadač će stići na pozajmicu, za koju će italijanski klub izdvojiti 5 miliona evra, a na kraju pozajmice će imati opciju da otkupi njegov ugovor za dodatnih 34 miliona evra.

Keita je četiri godine nosio dres Lacija, a na 137 odigranih utakmica u tom klubu, postigao je 31 gol. Ono što je interesantno, dolazak Keite može da oslabi Romu, jer Monako vidi njihovog Perotija kao idealnu zamenu za španskog napadača.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Inter dobio veliko pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018, 18:42

Sve je potvrđeno na sajtu kluba...Milanski Inter je angažovao bivšeg igrača Lacija Keitu Baldea...Ovaj napadač iz Senegala stigao je na "Meacu" iz Monaka, u pitanju je jednogodišnja pozajmica sa pravom otkupa...Keita Balde je rođen u Đironi, kao dečak je svoje fudbalske kvalitete razvijao u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.