Da li će se rosoneri kajati zbog 4:0?

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 11:55

Da li će se "rosoneri" kajati zbog 4:0?

Dejan Savićević vidi lošu stranu Milanove ubedljive pobede u Napulju.

Predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) smatra da će "rosoneri" sada imati teži zadatak u četvrtfinalu LŠ protiv Napolija

Savićević, ipak, veruje da će Milanezi izboriti plasman u polufinale najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, prenosi "Gazeta delo Sport".

Fudbaleri Milana će 12. aprila na svom terenu dočekati Napoli u prvom meču četvrtfinala LŠ, a revanš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na programu šest dana kasnije u Napulju.

Uvertira za ove duele bio je nedavni meč u Seriji A – Milan je u Napulju slavio sa ubedljivih 4:0.

"Vujadin Boškov je govorio da je bolje da dobijete pet utakmica sa 1:0, nego jednu 5:0. Znam da to čudno zvuči, da izgleda paradoksalno, ali je istina", rekao je Savićević.

On je od 1992. do 1998. godine igrao za ekipu Milana, a sa "rosonerima" je osvojio sedam trofeja.



"Bio sam fudbaler i znam šta se dešava u ovakvim trenucima. Napoli sada ima više motiva, želi da reaguje posle poraza, njegovi igrači osećaju dodatnu uzbuđenost, a u svlačionici se priča o tome kako da odgovore na tako ubedljiv poraz. Mislim da se priča zakomplikovala. Poraženi uvek ima dodatni pritisak",
istakao je Savićević.

On je sa Milanom 1994. godine osvojio Ligu šampiona.



"Iskren sam – nadam se da ce se Milan plasirati u polufinale",
zaključio je Savićević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.