Da li će se igrati Prva liga – trojica zaraženih koronavirusom u FK Novi Pazar

Izvor: B92, 12.Maj.2020, 15:52

Da li će se igrati Prva liga – trojica zaraženih koronavirusom u FK Novi Pazar

U fudbalskom prvoligašu Novom Pazaru su potvrđna dva nova slučaja koronavirusa, rekao je generalni sekretar tog kluba Fikret Međedović.

"Iako su pre, za vreme i posle treninga poštovane sve mere predostrožnosti, koje je propisala Vlada Srbije, imamo još dvojicu fudbalera sa pozitivnim testovima. Ti igrači odmah su upućeni u novopazarsku kovid bolnicu", rekao je Međedović.

Novopazarci, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji imaju trojicu igrača zaraženih korona virusom, vratili su se treninzima 8. maja.

"Preduzimamo sve što je u našoj moći. Ponovili smo testove i čekamo rezultate. S obzirom da ne možemo da računamo na internacionalce, trener Kenan Kolašinac radi sa relativno malom grupom igrača. Verujem, ipak, da ćemo biti jači od problema", naveo je Međedović.

Takmičenje u Prvoj ligi Srbije trebalo bi da bude nastavljeno 30. maja, kada će Novi Pazar u 27. kolu dočekati ekipu Dinama iz Vranja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li će se igrati Prva liga – trojica zaraženih koronavirusom u FK Novi Pazar

Izvor: SandzakPress.net, 12.Maj.2020

U fudbalskom prvoligašu Novom Pazaru su potvrđna dva nova slučaja koronavirusa, rekao je generalni sekretar tog kluba Fikret Međedović. “Iako su pre, za vreme i posle treninga poštovane sve mere predostrožnosti, koje je propisala Vlada Srbije, imamo još dvojicu fudbalera sa pozitivnim testovima....

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.