Da li će ovi pehovi Nejmara i Albe koštati Barsu titule?

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će ovi pehovi Nejmara i Albe koštati Barsu titule?

Igrači Barselone Đordi Alba i Nejmar zbog povreda će propustiti ostatak sezone, saopštio je katalonski klub.
Obojica su povrede zadobili u finalnoj utakmici Kupa Kralja protiv Real Madrida.
Kako se navodi, Nejmar je zadobio „kontuziju” leve noge, dok je Alba pocepao desni butni mišić.
U saopštenju se dodaje da će obojica igrača najverovatnije propustiti svih pet preostalih duela u Primeri, pa će tako Barselona imati izuzetno težak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << zadatak da nadoknadi četiri boda zaostatka za Atletiko Madridom i odbrani titulu osvojenu prošle godine.
Takođe, Mark Barta je takođe na sinoćnoj utakmici istegao mišić i još uvek nije poznato da li će biti spreman za naredni susret.
Barselona će u nedelju od 21.00 na stadionu Kamp Nou dočekati četvrtoplasirani Atletik Bilbao.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Novi peh za Barselonu: Nejmar i Alba zbog povreda završili sezonu!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2014, 09:54

Obojica su povrede zadobili u finalnoj utakmici Kupa Kralja protiv Real Madrida...Fudbaleri Barselone Đordi Alba i Nejmar zbog povreda će propustiti ostatak sezone, saopštio je danas katalonski klub...Obojica su povrede zadobili u finalnoj utakmici Kupa Kralja protiv Real Madrida (1:2)...Kako se navodi,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.