Da li će ovako izgledati Di Frančeskova Roma?

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će ovako izgledati Di Frančeskova Roma?

Euzebio je imenovan za novog trenera Rome, očekuje se da sledeće sezone bude konkurent za titulu. Koliko je realno?

Roma se ne povezuje sa najboljim igračima sveta, ali se klubovi iz Evrope interesuju za najbolje igrače Rome. Ovo bi mogao da bude problem za Romu, klub od kojeg se očekuje da igra jednu od glavnih uloga naredne sezone u Seriji A.

Imajući u vidu pojačan Milan, apetite Intera i Napolija, kao i ultrasnažni Juventus, Roma će imati izuzetno težak posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da osvoji titulu.

Ipak, Euzebio di Frančesko ima viziju, mogao bi da podigne nivo igre Rome na još viši nivo.

Ono što se očekuje jeste da forsira formaciju 4-3-3.

Ščešnji je pod znakom pitanja, ali Roma želi da ga zadrži, pa je najveća šansa da on stoji na golu. Što se tiče defanzivaca, Rudiger ili Manolas odlaze, najverovatnije Manolas, a stigao je Moreno iz PSV-a.

Darmijan je velika želja, njega bi Di Frančesko koristio na poziciji levog beka, a na poziciju desnog beka bi mogao da stigne Rik Karsdorp iz Fejenorda, radi se o odličnom igraču.

Na sredini terena, De Rosi će i dalje voditi glavnu reč, kao i najbolji igrač u sezoni Rome, Naingolan. Strotman je tu, najverovatnije pristiže i Seri iz Nice, pa se očekuje izuzetna konkurencija za ta tri mesta.

U Napadu je tu Edin Džeko, El Šaravi bi mogao levo, desno Florenci, koji je univerzalan igrač, može da igra i na ovoj poziciji.

Evo kako bi to moglo da izgleda:

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.