Da li će Vukanović pogoditi i protiv Bajerna? Ovo je njegova poruka pred put u Minhen!

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će Vukanović pogoditi i protiv Bajerna? Ovo je njegova poruka pred put u Minhen!

Zvezdin ofanzivac samouveren pred najveći izazov od početka sezone.

Crvena zvezda je sinoć razočarala igrom protiv Inđije, bez obzira što je upisala nova tri boda, iz dva penala koja su joj dosuđena u samom finišu meča.

Bez obzira što su crveno-beli nastupili bez svog najboljeg igrača i kapitena Marka Marina, sinoćnji nastup je velika opomena pred duel sa Bajernom u Minhenu, u sredu od 21 čas.

Ipak, krilni napadač Aleksa Vukanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veruje da će srpski šampion u sredu odigrati na svom najvišem nivou i da će podsetiti na svoja najbolja izdanja iz prošlogodišnjeg nastupa u Ligi šampiona.

''Znamo da nas očekuju teški rivali, ali ova ekipa je stekla iskustvo u igranju Lige šampiona prethodne sezone koje će im mnogo značiti. Igrači su pokazali su da mogu da se nose sa ekipa iz evropskog vrha a nadam se da ćemo to ponoviti i ove godine.





Prošle sezone nisam imao priliku da igram Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom, ali su mi igrači pričali kakvo je to iskustvo za njih, kao i koliko im znači sve što su doživeli u tom periodu.







Naš stručni štab radi odličnu analizu, potpuno smo spremni da se nosimo sa bilo kojim protivnikom.







Rad u Crvenoj zvezdi je izuzetno naporan, temeljan, tako da se osećam potpuno spremno za najveće izazove'', istakao je jedan od ključnih igrača iz plej-of dvomeča sa Jang bojsom.

Švajcarcima je dao gol u revanšu na ''Marakani'', može li nešto slično da uradi i u Minhenu?

''Ja sam napadač, a mi živimo za to da dajemo golove.







Naravno da se nadam da ću u i Ligi šampiona zatresti mrežu.







Bajern je prva prepreka, ekipa neospornog kvaliteta, sa izuzetnim pojedincima, a mi ćemo dati sve od sebe da takmičenje započnemo povoljnim rezultatom'', zaključio je Vukanović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVROGROZNICA: Večiti, ajd sad da vas vidimo!

Izvor: Kurir, 15.Sep.2019

Tri meseca atomskog loptanja Zvezda u sredu od 21 čas počinje učešće u Ligi šampiona s Bajernom u Minhenu, a Partizan dan kasnije u istom terminu startuje u Ligi Evrope s Alkmarom u Beogradu  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.