Da li će Dortmund zadržati Halanda? Teško

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 18:18

Da li će Dortmund zadržati Halanda? "Teško"

Izvršni direktor Borusije iz Dortmunda Hans-Joahim Vacke rekao je da će teško zadržat Erlinga Halanda, ali da će uprava uraditi sve da zadrži najbolje igrače.

Za Halanda su zainteresovani brojni evropski elitni klubovi, među kojima Real Madrid i Mančester junajted. Očekuje se da će transfer 21-godišnjeg Norvežanina biti jedan od najskupljih.

"Naravno da će biti teško. Ali, ne kažem da je to potpuno isključeno. Uradićemo sve što budemo mogli da zadržimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naše najbolje igrače", rekao je Vacke nemačkim medijima.

Haland je do sada postigao 68 golova u 67 utakmica za klub iz Dortmunda.

Borusija Dortmund je u prošlosti prodavala svoje napadače, koji su zatim pravili još uspešnije karijere, ali je uspevala da ih zameni novim talentovanim igračima.

"Moramo da verujemo u sebe i kažemo da ponovo možemo da pronađemo prvoklasnog napadača", rekao je Vacke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.