Da li biste ga prepoznali? Legendarni golman se pojavio u Najslabijoj karici, a onda se desila NEZAPAMĆENA GREŠKA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 20:44

Da li biste ga prepoznali? Legendarni golman se pojavio u Najslabijoj karici, a onda se desila NEZAPAMĆENA GREŠKA (FOTO)

Produkcija se malo preračunala.

Legendarni golman Arsenala i engleske reprezentacije Dejvid Siman (60) za 13 godina igranja za londonski klub osvojio je tri puta Premijer ligu i četiri FA kupa, a u svojoj karijeri 75 puta branio je za nacionalnu selekciju. Prošle subote ostavio je u čudu gledaoce BBC-ja.

Naime, zbog greške reditelja i nacionalne televizijske kuće, Siman se pojavio u dva uzastopna kviza na BBC-ju tokom istog dana. Zbunjeni gledaoci nisu mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da veruju šta se događa. Prvo se pojavio u Najslabijoj karici, a onda samo sat vremena kasnije u kvizu Pointless (Beskorisno), gde je testirao svoje opšte znanje.

Ispostavilo se da je reč o bizarnoj grešci u rasporedu i da Siman nije trebalo da se pojavljuje u dva kviza zaredom u subotnjem programu.

Viewers say ‘licence fee is worth every penny’ as Arsenal legend David Seaman hijacks BBC1’s Saturday night TV schedule https://t.co/FZaraJamK2https://t.co/FZaraJamK2

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) January 14, 2024

Seaman se u kvizu pojavio sa suprugom Frenki (50). U Najslabijoj karici završio je na četvrtom mestu, dok se nije proslavio ni u Beskorisnom, gde nije došao do konačnog odgovora kako bi osvojio nagradu.

"Dva uzastopna programa s čistim osmehom Dejvida Simana", "Je li ovo noć Dejvida Simana na BBC1 večeras?", "Je li ovo samo slučajnost u rasporedu?" - bili su komentari gledalaca koji su odmah primetili čudan raspored programa.

Naravno, svima je bilo drago što mogu opet da gledaju dobro poznatu facu. Nažalost, bez brkova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.