Da li Lopetegija čeka otkaz već u svlačionici? (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li Lopetegija čeka otkaz već u svlačionici? (video)

Julen Lopetegi najverovatnije broji poslednje minute na klupi madridskog Reala.

Fudbaleri madridskog Reala su u devetom kolu španske Primere dočekali Levante, a gosti su za nešto više od 10 minuta stekli dva gola prednosti, sa tim suficitom su otišli i na odmor.

Igrao se šesti minut kada je Morales izbio sam pred Kurtou, obišao ga je i zatresao mrežu "Los Blankosa" za 0:1.

Samo pet minuta kasnije, Varan je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << glavni arbitar to nije odmah primetio, srećom, tu je VAR, koji je ispravio glavnog arbitra, Levante je dobio penal.

Rođer Marti ga je iskoristio, Real je imao dva gola zaostatka nakon 13 minuta igre.

Samo par minuta kasnije, Asensio postiže gol za 1:2, ali ponovo VAR stupa na scenu, španski reprezentativac se našao u ofsajdu pri postizanju gola, te je njegov pogodak poništen, ostalo je 0:2 za goste iz Valensije.

Nastavili su se napadi Reala, Ojer je u 21. minutu sačuvao udarac Lukasa Vaskeza, a samo minut kasnije je sjajnom paradom sprečio Ramosa da postigne pogodak.

U 26. minutu je loptu sa gol linije nakon šuta Marsela skinuo jedan od defanzviaca Levantea, da bi u 34. minutu Ramos glavom pogodio prečku.

Usledio je novi centaršut Reala, ovoga puta je tukao Marijano, ali je Ojer ponovo bio sjajan.

Igrao se 43. minut kada je Levante postigao i treći gol, strelac je bio Tonjo, ali ga je glavni arbitar poništio zbog ofsajda već u startu akcije.

U finišu još jedna velika šansa za Real, Lukas Vaskez je bio sam pred golmano gostiju, ali je Ojer uspeo da odbrani mrežu nakon njegovog voleja, te nije bilo promene rezultat, mreža tima iz Valensije je mirovala u prvih 45 minuta, post "Los Blankosa" je nastavljen.

Katastrofalan početak "kraljevskog" kluba, u četiri meča koja su prethodila ovom nisu upisali trijumf, a kako stvari stoje do pobede će veoma teško doći i danas.

Poraz ili remi protiv Levantea mogli bi da presude Julenu Lopetegiju, koji je već pod pritiskom zbog pomenute serije slabih rezultata.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sprema mu se otkaz u naredna 24 časa, a Lopetegi potpuno neočekivano reagovao!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2018

Real je doživeo treći uzastopni poraz u svim takmičenjima, ali Julen Lopetegi ne gubi nadu i ne brine se za svoj posao...Fudbaleri madridskog Reala su poraženi na svom stadionu od Levante, u okviru devetog kola Primere, sa 1:2...Katastrofalan niz rezultata za "Los Blankose", koji su tako ostali bez...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.