Da li Lebron dovodi pojačanje koje će pobediti Voriorse?!

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li Lebron dovodi pojačanje koje će pobediti Voriorse?!

Ol-star igrač bi mogao da pojača Kavse tokom ovog leta.

Klivlend Kavalirsi nisu uspeli i ove godine da savladaju favorizovani Golden Stejt, pa se polako spremaju za narednu sezonu kako bi ponovo pokušali da stignu do prstena.

Danas se pojavila informacija o potencijalnom pojačanju za Kavse a radi se o sjajnom, ol-star košarkašu.

To je Džimi Batler, navodno ovaj košarkaš želi trejd, a u suprotnom smeru bi mogao Kevin Lav uz još jednog košarkaša. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Batler je navodno imao i razgovor sa Lebronom oko trejda, pa sve ovo izgleda izvesno u ovom trenutku.

Batler je prethodne sezone bio jedan od najboljih košarkaša u NBA ligi, beležio je 23,9 poena, 6,2 skoka i 5,5 asistencija po meču.

Ipak, Kavsi bi mogli da imaju konkurenciju u borbi za Batlera, zainteresovani su Finiks Sansi, kao i Boston Seltiksi. Navodno je i Minesota kontaktirala Bulse.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.