Da li Dortmund treba da kaže DA na ponudu od 40.000.000 evra za Obamejana?

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li Dortmund treba da kaže "DA" na ponudu od 40.000.000 evra za Obamejana?

Vihorni krilni napadač dostigao je maksimalnu cenu posle odlične sezone u dresu Milionera

Najbolji strelac Borusije iz Dortmunda Pjer-Emerik Obamejan na listi je želja Arsena Vengera! Nemački Bild tvrdi da je francuski stručnjak "zaljubljen" u nekadašnjeg napadača Sent Etjena i da će učiniti sve kako bi ovog leta doveo na Emirejts. 

Možda zvučini nelogično u istu rečenicu staviti Vengera i sumu od 40.000.000 evra, ali isti izvor navodi da se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poslednjih dana na Vestfalenu ozbiljno raspravlja o mogućnosti prodaje brzonogog crnca koji je protekle sezone postigao 25 pogodaka u svim takmičenjima i 11 puta bio asistent.

Venger je u septembru prošle godine imao jedinstvenu priliku da se uveri u kvalitete najbržeg igrača Bundeslige, pošto je baš Obamejan srušio njegov Arsenal u okviru grupne faze Lige šampiona postigavši jedan od dva gola u trijumfu od 2:0 i bio najbolji akter susreta.

Zasad je izvesno jedino da će veliku ulogu u odluci imati novi trener Tomas Tuhel, međutim, ukoliko bi zaista došlo do pomenute astronomske ponude, veliko je pitanje da li bi Milioneri mogli da je odbiju. Jasno je, opet, da će mnogo toga zavisiti i od eventualnog transfera Marka Rojsa, o kome se poslednjih dana takođe intenzivno raspravlja.

Da podsetimo, Dortmund je Obamejana doveo za samo 13.000.000 evra pre dve godine. Ako Nemci i planiraju da ga prodaju onda je ovo pravi trenutak, jer je 26-godišnji krilni napadač verovatno dostigao maksimalnu cenu.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.