Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2020, 18:36

Da li Bijelsa ostaje? Nećemo morati da ga ubeđujemo

“On nekad može da bude pomalo nepredvidljiv, ali sam uveren da će biti sa nama sledeće sezone", rekao je Radricani

Marselo Bijelsa vratio je Lids u Premijer ligu posle 16 godina. Ogroman uspeh i veliki znak pitanja usledio je posle svega - hoće li Bijelsa predvoditi Paunove u Premijer ligi naredne sezone?

Odgovor na to pitanje probao je da pruži Andrea Radricani, vlasnik Lidsa. On veruje da neće morati da ubeđuje Bijelsu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da produži ugovor posle obezbeđivanja plasmana u Premijer ligu.

Argentinac ima ugovor do kraja ove sezone. A razgovori oko dalje saradnje su svakako planirani.

"Zaslužio je da bude ovde. Mislim da i za njega i za svakog drugog trenera treba da bude čast da bude na klupi kluba kaakv je Lids i to u Premijer ligi. Tako da na kraju krajeva, ne moramo nikoga da ubeđujemo da ostane u našem klubu. To sve zavisi od ambicija, ovo je veliki klub", rekao je Radricani.

Radricani se nada da će tokom ove sedmice imati sastanak sa Bijelsom na kome će biti govora o novom ugovoru.

Na Eland Roudu imaju dosta samopouzdanja i veruju da će Bijelsa nastaviti započet posao u Lidsu.

"On nekad može da bude pomalo nepredvidljiv, ali sam uveren da će biti sa nama sledeće sezone", rekao je Radricani.

Vlasnik kluba već radi na ugovorima pred povratak u Premijer ligu, a potvrdio je i da je bio u Evropi na razgovorima oko potencijalnih pojačanja.

Lids je već oborio rekord kada je najskuplje pojačanje kluba u pitanju, kada je doveo Heldera Koštu iz Vulverhemptona za 17.700.000 evra.

A prvi čovek kluba najavljuje da će biti novih rekorda.

"Da, mislim da ćemo oboriti uskoro ponovo klupski rekord", rekao je Radricani.

"Imam jasnu viziju. Moram da obezbedim da će tim ostati u Premijer ligi u naredne tri godine. Ako ostanemo tri godine, onda mislim da imamo veoma svetlu budućnost i da budemo odmah iza najveće šestorke. To je moj cilj", rekao je Radricani.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.