Da, Melo bi trebalo da se penzioniše

Izvor: B92, 13.Nov.2018, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da, Melo bi trebalo da se penzioniše"

Karmelo Entoni, desetostruki Ol-star igrač, nalazi se pred najvećim izazovom u karijeri jer će sigurno napustiti Hjuston i pitanje je gde će nastaviti karijeru.

Melo je za Roketse odigrao samo deset utakmica i prema pisanju medija u SAD najverovatnije će napustiti Teksas.

Drugu sezonu zaredom Entoni ne može da pronađe pravi ritam i mnogi su već krenuli da pričaju o tome kako bi za njega možda najbolje bilo da se penzioniše.

Tog stava je iskusni NBA >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << analitičar Kris Brusar, koji je gostujući na emisiji "The Herd" rekao sledeće:

"Da, Melo bi trebalo da se penzioniše. Zato što treba da razume ovo – nije sramota biti loš u 15. i 16. sezoni. Medžik Džonson i Leri Bird čak nisu ni igrali petnaest ili šesnaest godina. Džordanova 16. sezona je bila u Vašington Vizardsima. Pogeldajte tu Draft klasu (2003), jedini igrač koji je i dalje sjajan je Lebron Džejms. Vejd nema značajnu ulogu, Boš se penzionisao, Kajl Korver je Kajl Korver, Nik Kolison se povukao, kao i Dejvid Vest", rekao je Brusar i dodao:

"Penzioniši se pre nego što budeš išao od tima do tima kako te ljudi ne bi zapamtili kao ovakvog (lošeg igrača), već kao sjajnog kakav si nekad bio".

Karmelo Entoni jedan je od najboljih ofanzivnih igrača u istoriji lige i kroz 16 sezone prosečno beleži 24 poena, 6,5 skokova i tri asistencija.

Ukupno je postigao čak 25.551 poena, a od aktivnih igrača samo su više postigli Lebron Džejms (31.381) i Dirk Novicki (31.187).

Šta mislite, šta bi bilo najbolje za Mela? Penzija ili nastavak karijere?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.