DŽUEL KAO SUZANA MANČIĆ

Izvor: Kurir, 24.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽUEL KAO SUZANA MANČIĆ

Porno-snimak menadžera Derbi Kauntija i plavuše bujnih grudi osvanuo na internetu

Menadžer Derbi Kauntija Pol Džuel očigledno ništa nije naučio od Suzane Mančić, pošto se na internetu pojavio video-snimak u kojem vodi ljubav s neimenovanom plavušom. Britanski tabloidi jedva su dočekali da nesrećnog, a i oženjenog menadžera Kauntija postave na svoje naslovne strane.

Interesantno je da je film snimio Pol Džuel lično. On više od sat vremena izvodi razne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << perverzne vragolije sa devojkom pozamašnih grudi, uključujući vezivanje svilenim trakama i udaranje po zadnjici. Pol je nekoliko puta ustajao s kreveta da bolje namesti kameru. Scene u spavaćoj sobi nisu zadovoljile njegovu maštu, pa je jedan kadar snimio na haubi svog “mercedesa”. U toj sceni dotična dama obučena u seksi odeću leži na haubi i govori u kameru:

- Hoćeš li da me j...š usred bela dana na svojoj “mečki?”

Inače, Pol Džuel je oženjen i ima dvoje dece. On se do sada predstavljao kao porodičan čovek koji je svojim igračima rado davao savete kako da prebrode krize sa svojim devojkama i ženama. Inače, ovo nije prva afera vezana za njega, pošto je pre izvesnog vremena navodno izlazio sa 28-godišnjom Lizom Hejms, bivšom devojkom Dejvida Bekama. Tada je Polov brak bio u krizi, ali je on ipak uspeo sve da izgladi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.