DŽORDAN JE BIO UŽASAN KOŠARKAŠ Pipen ponovo udario na bivšeg saigrača (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 08:36

"DŽORDAN JE BIO UŽASAN KOŠARKAŠ" Pipen ponovo udario na bivšeg saigrača (VIDEO)

I dalje su na neprijateljskoj nozi.

Bivši košarkaš Čikago Bulsa Skoti Pipen još jednom je negativno govorio o nekadašnjem saigraču Majklu Džordanu.

Njih dvojica su zajedno osvojili šest NBA titula, ali nisu bili u dobrim odnosima, a ta netrpeljivost traje i danas.

Lebron je najveći pobednik. On je sada dosta stariji i mnogo ga kritikuju. Nikada nije bio momak koji će da uzme poslednji šut, nije bio sjajan u tome. Ali, kada napusti ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igru. Lebron će statistički biti najbolji ikada - rekao je Pipen.

“LeBron James will be the greatest statistical [player] to ever play the game of basketball. [Michael Jordan] was a horrible player.”

- Scottie Pippen

(h/t @DieHardCBfans )

pic.twitter.com/8EN5xOpJOG

— NBACentral (@TheNBACentral) May 26, 2023

Video sam Džordana kako igra pre nego što je došao u Bulse. Bio je užasan igrač. Bilo je užasno igrati sa njim. Šutirao je loše, išao samo jedan na jedan. Odjednom postajemo tim i tek onda počinjemo da pobeđujemo, tek kad se Fil Džekson pojavo, sve se promenilo. I tada je trebalo malo vremena, ali to nije bilo u dokumentarcu - završio je Pipen.

Razlog za ovakav njihov odnos može se tražiti i u tome što se Skotijeva bivša žena danas viđa sa Džordanovim sinom i američki novinari smatraju da je to jedan od glavnih razloga još većeg razdora.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.