DŽONS ILI MIOČIĆ: Za Kormijera nema dileme ko pobeđuje u najvećem UFC spektaklu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 16:20

DŽONS ILI MIOČIĆ: Za Kormijera nema dileme ko pobeđuje u najvećem UFC spektaklu

Meč zakazan za 11. novembar.

Za tačno četiri meseca, 11. novembra, u kultnom "Medison Skver Gradenu", u Njujorku održaće se možda najspektakularnija borba u istoriji UFC-a. Oči u oči naći će se legendarni šampioni Džon Džons i Stipe Miočić. 

Podigla se velika prašina čim je meč najavljen, a već sada se na svakom koraku komentariše i prognozira ko je bliži trijumfu. Možda najpozvanija osoba da iznese svoj sud je nekdašnji šampion teške >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kategorije Danijel Kormijer koji ima obračune i sa Džonsom i sa Miočićem. Popularni DC se tri puta borio sa Stipom i slavio jednu pobedu, dok je sa Džonom oba puta bio poražen, ali je drugi meč zbog dopinga preokrenut u no contest.

-  Borba će biti određena u ranoj fazi meča. Nepoznanica je da li ćemo gledati Stipu kakvog smo gledali ranije ili će to njegova usporena verzija, sve će vrlo brzo biti poznato. Videćemo verovatno malo sporiju verziju Džonsa, koji je malo drugačiji nego kad je bio poluteškaš, leva mu je ruka mnogo sporija, što je i priznao - objašnjava Kormijer pa se osvrće na Stipine šanse:

- Ako će Miočić biti brz, mogao bi napraviti probleme Jonesu bokserskim iskustvom.

Ipak, Kormijer je otkrio kome daje veće šanse za trijumf:

 - Ako me pitate ko će pobediti u njihovom meču nakon što sam se borio s obojicom, reći ću: verovatno Džoms - zaključio je čuveni DC.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.