DŽOMBA PRIČA BUDALAŠTINE!

Izvor: Kurir, 06.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽOMBA PRIČA BUDALAŠTINE!

Goran Vasilijević negirao optužbe finansijera Hajduka da je vršio pritisak na sudije

Goran Vasilijević i Goran Negić, operativci FK Crvena zvezda, kažu da glavni finansijer kulskog Hajduka Nikola Džomba priča budalaštine kada njih dvojicu povezuje s pritiskom na sudije tokom mečeva ova dva kluba.

Već nekoliko meseci Nikola Džomba je u sukobu sa crveno-belima, koje optužuje za nameštanje i štelovanje utakmica ove i prošle sezone. Džomba je na prekjučerašnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << konferenciji za novinare optužio tehničkog koordinatora crveno-belih Vasilijevića da mu je pred utakmicu u nedelju rekao da će sudija opet svirati penale ako bude trebalo.

- Džomba priča najobičnije budalaštine i gluposti. To što on govori nema veze sa životom. Ništa od toga što je rekao nije tačno. Naime, pre početka utakmice zajedno smo sedeli u kancelariji kod delegata utakmice Radeta Popovića sa još sedmoro ljudi. Znači, postoje svedoci koji su čuli naš razgovor i oni mogu da potvrde da nije bilo priče o sudijama, jer ih niko nije pominjao. Da sam pričao sve što govori Džomba, ispao bih budala - rekao je za Kurir Goran Vasilijević i dodao:

- Razgovarali smo o utakmici u Kuli i Džombi sam rekao da nisam dobro video penal koji je za Zvezdu dosuđen u 84. minutu. Ipak, Raja Božović iz Golubovaca rekao nam je obojici da je sve bilo čisto.A[ antrfile ]

POLICIJA U FSS, ZVEZDI I VOŠI

Finansijska policija kontrolisala je poslovanje u Fudbalskom savezu Srbije, Crvenoj zvezdi i Vojvodini. Kontrola poslovanja koja je počela u utorak intenzivirana je uključivanjem dodatnog ljudstva Uprave kriminalističke policije nadležne za privredni kriminal, navodi MUP. Zbog interesa istrage policija nije mogla da pruži dodatne informacije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.