DŽOKER PALI MOTORE: Jokiću dosta i 23 minuta da prospe magiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 08:42

DŽOKER PALI MOTORE: Jokiću dosta i 23 minuta da prospe magiju (VIDEO)

Denver bolji od Čikaga.

Ostalo je još samo nedelju dana do starta nove NBA sezone. Branioci titule Denver Nagetsi spremaju se za novu avanturu u kojoj će svim rivalima biti glavna meta.

Ono što je najvažnije za četu iz Kolorada da Nikola Jokić polako pali motore i da je spreman za još jedan šampionski let. Videlo se to u duelu sa Čikagom.

Nagetsi su slavili sa 116:102, a Jokić je zabeležio 15 poena (6/9 iz igre, 1/3 za tri, 2/5 slobodna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bacanja), devet skokova, pet asistencij, a upisao je po jednu ukradenu loptu i blokadu, za samo 23 minuta provedena na terenu.

Najefikasniji u redovima Denvera bio je ruku Džulijan Stroter, koji je postigao 23 poena, dva više od Džamala Mareja, koji je imao i pet asistencija. Eron Gordon je dodao 13, uz pet uhvaćenih lopti, koliko je postigao i Hanter Tajson

U redovima Čikaga su se istakli Kobi Vajt i Patrik Vilijams sa po 20 poena, dok u igru nije ulazio Nikola Vučević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.