DŽOKER NA KRALJA: Šta kažu kvote, ko je favorit? Lejkersi ili Denver

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 15:39

DŽOKER NA KRALJA: Šta kažu kvote, ko je favorit? Lejkersi ili Denver

Spektakl pred nama.

U finalu Zapadne konferencije NBA lige igraće Los Anđeles Lejkersi, koje predvodi legendarni Lebron Džejms, i Denver Nagetsi, na čelu sa Nikolom Jokićem.

Srbin je sa saigračima izbacio jednog od favorita, Finiks Sanse, dok su Jezeraši stali na put šampionu, Golden Stejtu. Prvi meč finala se igra 17. maja u 2.30 nakon ponoći.

Nema dileme da nas očekuje spektakl, a kladionice su već izbacila kvote za ovu finalnu seriju. Blagi favorit >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Denver, jer kvota na Nagetse varira od 1.67 do 1.90, dok se pobeda tima iz Kalifornije plaća kvotom od 2.15 do 2.20.

Kako stvari za sada stoje, veće šanse se daju da Srbin zaigra u svom prvom finalu NBA lige.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.