DŽENTLMEN: Milojević o Garsiji i penalu posle VAR-a! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽENTLMEN: Milojević o Garsiji i penalu posle VAR-a! (VIDEO)

Trener Zvezde jasan.

Fudbaleri Crvene zvezde su remizirali sa Jang Bojsom u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona rezultatom 2:2 (više pročitajte OVDE)

Trener Vladan Milojević je trezveno analizirao meč u Bernu.

Čestitam mojim igračima na igri, koliko su mogli po ovakvom terenu, ali ne mogu da im zamerim ništa na borbi, htenju, želji. Možda je prelomni trenutak mogao da bude kod onog kornera kad je Rodić šutirao i promašio na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2:1. Ambijent je bio prelep i zahvalio bih se navijačima koji su napravili divnu atmosferu i još jednom pokazali kako se voli i bodri i klub i zemlja. U Beogradu ćemo igrati kao da je 0:0.

Milojević je ovako prokomentarisao penal za domaćina za 2:2 koji je dosuđen posle VAR-a.

- To je nešto novo, omogućava da bude poštenije, ako je pokazalo da je penal nemam šta da dodam. Moglo je da prevagne i na stranu Jang bojsa, ali i na našu.

O pojačanju Mateu Garsiji.

- On je igrač koji će mnogo doneti Zvezdi. Brzo će način njegove igre ući u srca navijača Zvezde. Ni on ni mi se ne sećamo kad mu je bila poslednja takmičarska utakmica. Pokazuje ljubav prema Crvenoj zvezdi i profesionalac je, sjajan momak i igrač. Rekao je da može i da hoće da pomogne, plemenit igrač. Izveli smo ga jer je slab po pitanju fizičke pripreme, što se videlo i u prvom poluvremenu. Nikad ije igrao na veštačkoj travi, sve mu je nešto bilo prvi put, malo sam se i pribojavao, ali drago mi je da mu se sve vratilo na pravi način. Ponosan sam i na njega i na sve - jasan je Milojević.

Konferencija za medije je, inače, bila prenošena uživo na semaforu na stadionu "Švajcarska" posle meča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.