DŽELAT ORLOVA! Srušio nas pa poručio: Protivnik se umorio, rekao sam saigračima nešto u vezi Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2022, 00:44

DŽELAT ORLOVA! Srušio nas pa poručio: Protivnik se umorio, rekao sam saigračima nešto u vezi Srbije

Znao je kakav bedem ih čeka.

Fudbaleri Brazila savladali su Srbiju sa 2:0 u okviru grupe G Svetskog prvenstva u Kataru, a igračem utakmice proglašen je dvostruki strelac Rišarlison.

U izjavi nakon meča prisetio se kako je pre četiri godine plakao kad je saznao da zbog povrede ne može na Mundijal u Rusiji, gde je takođe mogao igrati protiv Orlova.

- Ostvario mi se san iz detinjstva. Odigrali smo dobru utakmicu, pogotovo u drugom poluvremenu. Protivnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se umorio i mi smo to uspeli iskoristiti. Sad smo srećni i i sigurni. Pre četiri godine sam plakao. Dan kad sam išao na pregled nakon povrede je bio jedan od najdužih u mom životu. Čekao sam nalaz, a vreme kao da je stalo. Vredelo je čekati i napokon doći na Svetsko prvenstvo - rekao je Rišarlison.

Drugi njegov gol bio je pravo remek-delo. Primio je loptu nakon centaršuta Vinicijusa i pogodio iz makazica.

- Sličan gol sam zabio na treningu uoči odlaska u Katar. Ako možete nešto na treningu, možete i na utakmici. Otvorila mi se prilika i pogodio sam. Biću još bolji i želim biti još bolji - izjavio je pa zaključio:

- Moram zahvaliti suigračima. Rekao sam im da mi treba samo jedna lopta za gol i ta je lopta stigla. Rekao sam im i da će biti teško probiti srpski blok, ali navikao sam igrati protiv zatvorenih ekipa u Engleskoj i znao sam da moram iskoristiti svaku priliku koja se ukaže. Srećom, iskoristio sam dve.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.