DŽAJIN UNUK ĆE BITI DELIJA: Ćerka Zvezdine legende PROGOVORILA o odrastanju sina i o ODNOSU sa Anom Ivanović!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 17:07

DŽAJIN UNUK ĆE BITI DELIJA: Ćerka Zvezdine legende PROGOVORILA o odrastanju sina i o ODNOSU sa Anom Ivanović!

Otkrila i kako ju je osvojio suprug Miloš.

Ćerka legendarnog fudbalera Dragana Džajića, dizajnerka i manekenka Dragana Džajić progovorila je o tome kako ju je osvojio njen suprug Miloš Ivanović, ali i o odnosu sa njegovom sestrom, proslavljenom teniserkom Anom Ivanović.

Dragana za supruga, ali i njegovu porodicu, ima samo reči hvale.

- Ako zanemarimo fizički izgled, moram da kažem da je Miloš jedna veoma nežna duša, dobar čovek. Ima stila, i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja se tu ne mešam. Udala sam se za onog za kog sam želela da se udam. Miloš nije zahtevan, podržava me u svemu. Nas su roditelji slično odgajali - rekla je Dragana i otkrila kako se ona i njen suprug snalaze u ulozi roditelja.

😊

A post shared by Dragana Džajić (@draganaadz) on May 4, 2019 at 10:05am PDT

- Snašli smo se odlično, sada je najteže da se dete izvede na pravi put. Mora da bude zvezdaš, potpuno je prirodno i normalno, valjda se Miloš neće ljutiti - rekla je Dragana kroz osmeh.

Zatim je progovorila o odnosu sa Miloševom sestrom, bivšom teniserkom Anom Ivanović.

- Ana je predivna devojka, oni su jedna predivna porodica. Imamo divan odnos Ana i ja. Davala mi je mnogo saveta i oko trudnoće i oko deteta. Miloš i Ana su veoma vezani - istakla je Dragana.

O mogućnosti da ponovo ostane u drugom stanju, Džajićeva ćerka kaže:

- Rano je još govoriti. Kad se to desi, bićemo jako srećni - zaključila je Dragana Džajić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.