DŽAJA VERUJE DA ĆE DEKI OSTATI U ZVEZDI: Legenda crveno-belih reagovala na pisanje italijanskih medija

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 11:01

DŽAJA VERUJE DA ĆE DEKI OSTATI U ZVEZDI: Legenda crveno-belih reagovala na pisanje italijanskih medija

Samo reči hvale.

Iskusni srpski fudbaler Dejan Stanković blista u svojoj trenerskoj karijeri na klupi beogradske Crvene zvezde. O tome najbolje govori i prvi derbi u kojem je slavio kao trener i u kome su crveno-beli prvi put trijumfovali nakon dve godine. Reči hvale za Stankovića nije krio ni legenda Zvezde Dragan Džajić.

- Utakmica je bila bitna za Crvenu zvezdu, bez obzira na ishod. To je derbi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvorila se atmosfera da ne može da se bije Partizan… To je utakmica najveća na ovim prosotorima i dobro je što smo je dobili. Sve čestitike svima u klubu, a posebno treneru Stankoviću. Njega bih istakao. Ne samo zbog pobede, jer se i njemu stvarao veliki pritisak. Navijači su silno želeli da dobijemo utakmicu, a to onda otežava situaciju - rekao je Džajić u razgovoru za Kurir, pa dodao:

Zvezda je pobedila Partizan, praktično osigurala novu titulu, i danas (15.00) rasterećena gostuje Javoru. Kvota na dvojku je 1,15, a na duplu šansu 1X 5,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Javor - Zvezda.

- Dobili smo Partizan, nismo pobedili Real u finalu Lige šampiona! Partizan jeste naš rival, nikada ih neću potceniti, uvek ću ih poštovati, ali to treba za nas da bude nešto normalno. Da ih pobeđujemo!

Osvrnuo se Džajić i na spekulacije da bi Stanković mogao da napusti Crvenu zvezdu i vrati se u Italiju odakle si dolazile glasine da bi mogao da preuzme Sampdoriju.

- Čuo sam da ima interesovanja iz Italije za našeg trenera, ali sam video i izjavu našeg direktora Zvezdana Terzića. Ne znam detalje, zaista. Moguće je da tu ima nešto, ali voleo bih da Dejan ostane u Crvenoj zvezdi. Mislim da hoće - zaključio je legendarni fudbaler Dragan Džajić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.