DVA VELIKA POJAČANJA NA SPISKU: Baharova lista želja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 08:38

DVA VELIKA POJAČANJA NA SPISKU: Baharova lista želja!

Jedno dobro poznato ime...

Crvena zvezda ovog leta počinje neku novu eru, bez legendarnog kapitena Milana Borjana na golu, a sa novim trenerom Barakom Baharom koji bez zadrške sprovodi svoje zamisli vezano za izgled tima.

Taj tim bi trebalo da bude konkurentan u Ligi šampiona, a na domaćoj sceni se ciljevi podrazumevaju - još jedna odbrana duple krune i u ovom trenutku zaista izgleda da Zvezda ponovo neće imati pravog konkurenta u domaćim takmičenjima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Najveći deo posla po pitanju pojalčanja je več završen. Angažovani su još zimus krilni napadač Peter Olajinka, kao i ofanzivni vezista Marko Stamenić, a po dolasku Bahara Zvezda je dovela i napadača Žan-Filipa Krasoa, golmana Omrija Glazera, kao i defanzivnog vezistu Edmunda Ada.

Posao ipak nije završen, jer se očekuju još dva pojačanja, i to u napadu i u defanzivi.

Već dugo se govori o napadaču Atalante koji je prošle sezone bio na pozajmici u švajcarskom Sent Galenu. Pregovori su uveliko u toku i najkasnije do kraja meseca, eventualno do polaska u Sankt Petersburg na turnir, Late Lat bi trebalo da stavi potpis na ugovor sa srpskim šampionom.

Kada je u pitanju defanziva, crveno-beli ponovo žele da vrate Miloša Degeneka koji je još uvek član američkog Kolumbusa. Iskusni štoper po potrebi može da pomogne i na mestu desnog beka kao alternativa Aleksu Vigu koji bi trebalo da bude prva opcija i u narednoj sezoni.

Čak i u slučaju da Strahinja Eraković napusti Zvezdu ovog leta, mada su takve najave utihnule u poslednje vreme, crveno-beli bi sa Degenekom u timu imali dovoljan izbor igrača na štoperskim i bekovskim pozicijama.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga Milana Borjana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.