DVA DERBIJA U JADRANSKOJ

Izvor: Kurir, 10.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVA DERBIJA U JADRANSKOJ

Košarkaši Partizan Igokee gostuju u Železniku, dok Crvena zvezda dočekuje Cibonu u najzanimljivijim mečevima 3. kola Jadranske lige. FMP nije ubedljivo



Košarkaši Partizan Igokee gostuju u Železniku, dok Crvena zvezda dočekuje Cibonu u najzanimljivijim mečevima 3. kola Jadranske lige. FMP nije ubedljivo startovao ove sezone, za razliku od crno-belih, ali u duelima ova dva tima rezultat nije izvestan. S druge strane, mladi tim Zvezde imaće večeras (20 sati) premijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pred svojim navijačima i trener Stevan Karadžić veruje da njegov tim nije bez šansi da zabeleži i treću pobedu u nizu.

- Cibona je najjači protivnik otkako smo u ovom sastavu. Odlično je popunjena na svim pozicijama, sa veoma dobrim strancima. Zagrepčani svojim imenom, renomeom i rezultatima zaslužuje maksimalni respekt. Izuzetno su se pojačali i apsolutni su favoriti, ali to ne kažem da bih pravio alibi. Spremamo se da se borimo i odigramo maksimalno dobro. Imamo šansu da ih pobedimo jer su neuigrani i imaju novog trenera (Josip Vranković, op. nov.). Glavni zadatak će nam biti da zaustavimo Krisa Vorena, Sema Hoskina i Lerija Ajusa - rekao je Karadžić.

Beograđani su u regionalnom takmičenju startovali najbolje u poslednje četiri godine i zabeležili pobede na gostovanjima - u Vršcu nad Hemofarmom i Novom Sadu nad Vojvodinom, dok su Zagrepčani u dosadašnjem delu imali polovičan učinak: poraz u Zadru i pobedu na domaćem terenu protiv Hemofarma.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.