DVA DANA NAKON NESREĆE U HRVATSKOJ: Poginuli vozač i suvozač na reli trci

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 18:46

DVA DANA NAKON NESREĆE U HRVATSKOJ: Poginuli vozač i suvozač na reli trci

Počast odao čuveni Fernando Alonso.

Samo dva dana nakon tragične smrti Krega Brina, na testiranjima uoči WRC Kroacija relija, svet automobilizma zadesila je nova šokantna vest.

Na reliju Vila de Tineo u Španiji poginula su dva učesnika. U nesreći su nastradali vozač Hulio Cesar Kastriljo i njegov suvozač Francisko Havijer Alvares.

Do tragedije je došlo pošto su izgubili kontrolu nad svojim automobilom i velikom brzinom zakucali se u drvo pored staze.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Legendarni vozač Formule 1, Španac Fernando Alonso odao je počast svojim sunarodnicima.

Que tristeza para toda la familia del motor saber lo ocurrido en el Rally Villa de Tineo.

El pésame y todo el cariño a las familias de Julio César Castrillo y Francisco Javier Álvarez. DEP

— Fernando Alonso (@alo_oficial) April 15, 2023

- Kako je tužno za celu porodicu automobilističkih trka videti šta se dogodilo na reliju Vila de Tineo. Saučešće i sva moja ljubav porodicama nastradalih. Počivajte u miru - napisao je Alonso na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.